Review: Schoolagenda 20-21 van A-Journal

journal agenda leerkracht leerkrachten leerkrachtenagenda

Dit jaar ontving ik weer een mooie agenda van A-Journal. A-Journal maakt naast agenda’s ook planners, notitieboeken, en nog meer leuke producten. Lees hier wat ik van de agenda vond.

A-Journal agenda

Het afgelopen jaar heb ik trouw gebruik gemaakt van de agenda van A-Journal. Nee, ik heb mijn agenda nog steeds niet op mijn mobiele telefoon staan en nee, dat ga ik ook niet doen. Ik wil lekker kunnen bladeren door een papieren agenda en in een oogopslag mijn afspraken kunnen zien.

Wat de agenda fijn maakt is dat de dagen verticaal staan. Dit betekent dat ik over de dag heen veel afspraken kan noteren. Daarnaast is er bij elke week ruimte om belangrijke dingen zoals to do’s, notities en herinneringen op te schrijven.

Wie op de website van A-Journal komt valt één ding op: ze houden van lijstjes en overzicht. Achter in de agenda kun je van alles wat je maar kan dromen een lijst maken. Noteer je favoriete website tot recepten die je wilt uitproberen. Nog niet genoeg lijstjes? Dan is er achterin ook nog ruimte om je eigen lijst te maken of notities te maken.

Wat mij verder bevalt is het strakke design van de agenda’s van binnen en buiten. De agenda’s hebben rustige printen aan de buitenkant en aan de binnenkant heeft de agenda duidelijke lijnen wat het geheel overzichtelijk maakt.

De agenda heeft een goed formaat (16 x 21,5 cm) en past daarmee goed in de tas. Dankzij de harde kaft heeft zal hij ook mooi blijven in je tas. Enige nadeel is wel dat hij hierdoor wel wat zwaarder is om mee te nemen.

Bestellen

Enthousiast geworden? Je kunt de agenda bestellen op de website van A-Journal voor slechts €15,99.

Geef een reactie