Review: School agenda van Vrolijk

agenda vrolijk home

De VrolijkFabriek lanceert dit jaar hun eerste agenda met een kalendarium van augustus tot augustus wat hem eindelijk geschikt maakt voor leerkrachten. Ik mocht hem ontvangen en uitgebreid bekijken!

Vrolijk Schoolagenda

Al acht jaar lang ontwerpt de VrolijkFabriek de VrolijkAgenda en deze verschijnt nu voor het eerst ook in schooljaar variant. Handig voor juffen (of natuurlijk anderen) die wel een vrouwelijke en mooie agenda wensen, maar óók een kalendarium van augustus tot augustus.

De agenda heeft als thema ‘zeeën van tijd’ en dat is te zien! De agenda staat vol met mooie platen van de zee, natuur en andere rustgevende afbeeldingen. Naast iedere week is er ruimte voor notities of staat een mooie afbeelding.

De agenda heeft een fijn formaat (150 x 200 mm) en past gelukkig goed in een tas. Daarnaast heeft hij een leeslint om bij de juiste week te stoppen en kan je hem weer dicht doen én houden met het gouden elastiek.

De agenda begint met een pagina met persoonlijke gegevens, een kalender van 2018 en 2019 en een overzicht van de schoolvakantie. Daarna is er nog wat ruimte voor notities en dan beginnen de weken. Bij iedere week staat een inspirerende quote of een mooie vraag om over na te denken.

Al met al vind ik het een mooie, stijlvolle agenda met voldoende ruimte om afspraken op te schrijven en tussendoor notities te maken. Hij heeft een fijn formaat, is stevig en niet al te zwaar.

Enthousiast? Je besteld de agenda hier.

Ook plannen in de klas? Download onze planner voor de weektaak.

Geef een reactie