De leukste films voor je vakantie op Netflix

netflix films vakantie

De vakantie is (bijna) begonnen. Tijd om met wat lekkers op de bank te ploffen! Hier een lijstje met de leukste Netflix films.

1. La La Land

Deze film met wel zes Oscars is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical. Mia (gespeeld door Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Om dit te bereiken rent ze van auditie naar auditie. Ondertussen leert ze jazzmuzikant Sebastian kennen, een pianist. Zullen ze samen hun dromen bereiken?

2. I Feel Pretty

Wie droomt er niet van, mooi en slank zijn. Een vrouw die al jaren last heeft van onzekerheid wordt na een harde val wakker met de overtuiging dat ze de mooiste vrouw is van de hele wereld. Dankzij haar nieuwe uiterlijk en bijkomende zelfvertrouwen durft ze dingen te doen die ze daarvoor nooit deed. Maar wat als ze erachter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is?

3. The Intern

De zeventigjarige weduwnaar Ben Whittaker (Robert De Niro) komt erachter dat gepensioneerd zijn toch wat tegenvalt. Om weer aan de slag te kunnen besluit hij stagiair te worden bij een online mode website. Weet hij zich staande te houden in deze nieuwe wereld?

4. Desperados

Een jonge vrouw is ontevreden over haar leven. Ze kan maar geen goede baan en leuke vriend vinden. Totdat ze op een dag een knappe man tegenkomt die haar leuk vindt en met wie het klikt. Als hij een aantal dagen niks van zich laat horen besluit ze een boze mail te sturen. Wanneer ze hoort dat hij in een ongeluk is geweest besluit ze samen met haar vriendinnen naar Mexico te reizen om de verstuurde mail te verwijderen.

5. Murder Mystery

Een politieagent uit New York en zijn vrouw gaan voor het eerst naar Europa om hun huwelijk nieuw leven in te blazen. Tijdens hun vliegreis ontmoeten ze een interessante medereiziger die hen uitnodigt voor een feestje op het jacht van zijn oom Malcom Quince. Dit loopt echter anders dan gepland wanneer de oom op brute wijze wordt vermoord en het echtpaar als hoofdverdachten worden gezien.

6. Bad Moms

Moeder Amy Mitchell leeft voor haar man en kinderen, maar dat begint zijn tol te eisen. Na een ouderbijeenkomst op school besluit Amy samen met haar twee vriendinnen dat het genoegen is geweest. Samen gooien ze het roer om en maken ze zich los van hun verantwoordelijkheden.

Nog meer Netflix films en televisie series? Klik hier voor nog meer tv-tips.

7. The Wrong Missy

In deze Netflix original denkt Tim zijn pas ontmoette droomvrouw uit te nodigen voor een reisje van werk naar Hawaii. Bij aankomst in het vliegtuig blijkt echter dat hij niet zijn droomvrouw, maar een rampzalige blind-date uit het verleden heeft uitgenodigd.

8. Tag

Waarom zouden alleen kinderen tikkertje mogen spelen? Een kleine groep oud klasgenoten speelt ieder jaar een keer tikkertje, ook al moeten ze daar het hele land voor door reizen.

9. Isn’t Romantic

Er gebeurt maar weinig in het leven van architecte Nathalie. Zelf is ze dan ook cynisch over ware liefdes en is niet van plan een levenslange relatie te hebben. Wanneer ze haar bewustzijn verliest bij een diefstal, ontwaakt ze in een voor haar regelrechte nachtmerrie. Haar leven is veranderd in een romantische komedie met haar in de hoofdrol. Wat ze ook probeert, ze lijkt niet uit deze nachtmerrie te kunnen ontsnappen.


10. Vacation

Deze remake geeft een eigentijds tintje aan de filmhit National Lampoon’s Vacation uit 1983. De zoon van de familie heeft nu zijn eigen gezin en besluit hen mee te nemen op een reis naar “Walley World”. Ook deze keer gaat dat niet zonder slag of stoot.

11. Bridget Jones Baby

Na het verbreken van haar relatie met Mark Darcy besluit Bridget Jones zich te concentreren op haar baan als producer. Haar collega en tevens vriendin is het hier niet mee eens en besluit haar mee te nemen naar een festival. Hier heeft Bridget een spannende one-night-stand met de Amerikaan Jack. Helaas zorgt dit voor problemen als ze ontdekt zwanger te zijn, maar niet weet wie de vader is. Mark of Jack?

12. Game Night

Een groep vrienden organiseert regelmatig een spelletjesavond. Op een van de avonden spelen ze een murder mystery. Alles gaat goed totdat een van hen gekidnapped wordt door gevaarlijke bendeleden.

Uitgekeken? Kijk hier voor meer tips.

Technology photo created by freepik – www.freepik.com

Geef een reactie