Over mij

Mijn naam is Tessa Schuurman en ik ben de oprichtster van deze website. Tijdens mijn opleiding liep ik stage op een Jenaplanschool en daar ontdekte ik het plezier in bedenken en maken van eigen lessen en werkvormen. Hier kon ik mijn energie en creativiteit in kwijt en zo ging ik nadenken over wat ik verder wilde. Om mijn ideeën te kunnen delen besloot ik deze website te maken. Hier werk ik met veel plezier aan en kan ik al mijn hersenspinsels kwijt. Door rond te kijken zal je vanzelf zien dat ik het leuk vind om verschillende vakgebieden te combineren en thematisch te werken.

Na mijn opleiding wilde ik me graag verder ontwikkelen op dit gebied. Daarom begon ik met de researchmaster Onderwijswetenschappen aan de universiteit van Utrecht. Met een scriptie over zelfregulerend leren heb ik deze studie in mei 2020 afgerond. Na mijn studie heb ik onderzoek gedaan naar kansenongelijkheid en een tijd gewerkt als onderzoeker-adviseur in het onderwijs. Op dit moment combineer ik een baan als adviseur onderwijs, kwaliteit en innovatie bij een grote scholenstichting in Utrecht voor po, vo en go, met een baan als leerkracht.

Naast het werken aan de website heb ik nog andere hobby’s waar ik graag wat tijd aan besteed. Zo ga ik graag op sportieve vakanties, badminton ik, speel ik graag een spelletje en houd ik ervan om creatief bezig te zijn. Van dit laatste zullen jullie vast wel eens wat langs zien komen op de Instagram pagina.

Heb je nog vragen of opmerkingen, stuur me dan gerust een mail via info@klaarvoordeklas.nl.